Over mij

Hai daar, mijn naam is Wendy, een geboren en getogen Amsterdamse uit Antilliaanse ouders. Wij* maken met ontzettend veel plezier en passie HeartCuddles voor jou, jou, jou en inderdaad ook voor jou!

HeartCuddles zijn losse popjes, gezins poppen, veelal gemaakt van gerecyclede stoffen en stolpen/domes met gepersonaliseerde houten poppetjes erin opgesteld. Van tijd tot tijd piept er ook een HeartCuddle monstertje tussen al het poppengeweld, gewoon omdat het kan 😉

De HeartCuddles die wij maken zijn ontstaan uit mijn wens familie en vrienden, met kinderen maar ook zeker die zonder kinderen te willen verrassen op speciale dagen met handgemaakte, duurzame, originele en authentieke geschenken. Denk hierbij aan verjaardagen, babyshowers en bruiloften, ook heb ik mij vereerd gevoeld als ik een (verloren en geliefde) knuffel maakte en daarmee veel plezier en troost heb kunnen bieden.

Mijn mooie familie en vriendenkring zijn een prachtige afspiegeling van de huidige maatschappij, een heerlijk inclusieve groep mensen. Met het begrip inclusief bedoel ik verschillende achtergronden, religies, leeftijden, genders, handicap of partnervoorkeur. Dit gegeven van erkenning en herkenning zie je dan ook duidelijk terug in de HeartCuddles. Wij tellen immers allemaal evenveel mee!

HeartCuddles maakt tevens op maat gemaakte poppen en domes, je kan deze producten laten personaliseren door HeartCuddles naar hartenwens. Denk hierbij aan geborduurde initialen, huid-, oog- en/of haarkleur.

Hoe fijn is het nu om jouw gezin afgespiegeld te zien in pop-vorm?! Of het nu de stoffen poppen of houten poppetjes in een dome zijn, plaats ze als set op de baby/kinderkamer of zelfs als decoratie in uw woonkamer, u vind hier vast een mooi plekje voor. Neem alstublieft vrijblijvend contact met ons over de mogelijkheden via info@heartcuddles.nl

De webshop is nog in de maak, de HeartCuddles zijn al wel te bestellen via mijn Etsy shop

*Wij; mijn geheime wapen en de reden waarom ik de woorden ik en wij afwissel in alle teksten, is mijn grote/kleine zus Nidia, mijn grootste fan, cheerleader en 1 van de grootste liefdes van mijn leven, die mij onvermoeibaar helpt en bijstaat!