Algemene voorwaarden

Door onze site en sociale mediakanalen te bezoeken en iets van ons te kopen, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site/ sociale media kanalen en producten van HeartCuddles.

Lees onze Algemene Voorwaarden alstublieft zorgvuldig voordat u overgaat op het plaatsen van uw bestelling, dit ter voorkoming van enige verwarring over de door u gewenste dienst / product van HeartCuddles.

Wij behouden ons het recht om onze Algemene voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen. Hier wordt u uiteraard van op de hoogte gehouden d.m.v. een melding op onze website of via onze sociale mediakanalen. Het is uw verantwoordelijkheid om dan op deze pagina onze wijzigingen na te lezen. 

Heeft u uw bestelling geplaatst ten tijden van de verouderde Algemene voorwaarden, blijven deze uiteraard op u van toepassing.

Algemeen

Naam: HeartCuddles   

E-mailadres: info@heartcuddles.nl

KvK Amsterdam: 82618593

Btw-nummer: NL003708464B45

Rekeningnummer: NL92 ABNA 0542 7360 20

Bij HeartCuddles bieden wij inclusiviteits cadeaus, waarbij iedereen telt, ongeacht, leeftijd, afkomst, religie, handicap of partnervoorkeur. De poppen worden gemaakt in een huisdier-, rook- vrij en liefdevol huis, zijn van gerecyclede en nieuwe materialen, de gezichtjes zijn geverfd met (niet giftige) textielverf of geborduurd. De Domes/Stolpen zijn van plastic en hebben een kurk/houten of kunststof basis, de houten poppetjes/pegdolls worden naar wens gepersonaliseerd met verf en/of stof.

De poppen van HeartCuddles zijn kunstpoppen en hebben geen CE keurmerk. De poppen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar, tenzij ermee gespeeld kan worden onder toezicht. Veelal worden de poppen ter decoratie in de baby-, kinder-, speelkamers geplaatst totdat de ouder/verzorger heeft bepaald dat het kind ermee mag spelen met of zonder toezicht. De volledige verantwoording hierbij ligt bij de ouder/verzorger.

HeartCuddles word in de vervolg tekst verkort naar HC.

Producten

De HC producten worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in centimeters) zijn zo precies mogelijk maar omdat het een handgemaakt product betreft, kan het geleverde product hiervan afwijken.

Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden. De aangeboden producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.

Producten (foto’s en/of filmpjes) in de vorm van een review kunnen voor reclame doeleinden gebruikt worden. Gaat dit echter tegen uw wensen in, geeft u dit alstublieft per mailbericht (info@heartcuddles.nl) aan, uiteraard respecteren wij dit.

Ontwerp

Het ontwerp van de poppen blijft eigendom van HC. Het is echter heel goed mogelijk om gepersonaliseerde HC producten te bestellen, u neemt per mail info@heartcuddles.nl contact met ons op, wij bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp, kan het ontwerp niet meer gewijzigd worden. Gepersonaliseerde poppen en domes kunnen niet worden geretourneerd. Indien u niet tevreden bent met het eindresultaat neemt u dan alstublieft z.s.m. contact met mij op via info@heartcuddles.nl samen gaan wij dan op zoek naar een goede oplossing.

Bestelling

Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen nadat de betaling akkoord is. Gemiddeld is de verwerkingstijd van onze producten 3 tot 5 werkdagen.

Na het ontvangen van een bestelling voor een gepersonaliseerde pop/dome neemt HC via de mail contact op met de klant waarin de wensen worden overlegd en vastgelegd.

Betaling

U kunt op Etsy gebruik maken van bovenstaande betalingsmogelijkheden

De producten worden verstuurd als de betaling binnen is. Ook beginnen wij pas na het ontvangen van de betaling met het maken van een gepersonaliseerde pop/dome. Wij sturen de klant een betalingsherinnering na 7 werkdagen vanaf de besteldatum. U ontvangt na bevestiging van uw bestelling een factuur per mailbericht.

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan op de website bij de artikelen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzending

De producten worden verstuurd met PostNL. De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. HC kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.

Levertijden

De levertijd van HC poppen/domes die worden aangeboden via onze social media kanalen, bedraagt 3-5 werkdagen mits anders vermeld bij het product. De klant ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling wordt verstuurd. Pakketpost wordt aangeboden door PostNL tussen 1-3 werkdagen na verzending. Spoedbestellingen van HC zijn een mogelijkheid. Dit kan via de e-mail worden overlegd.

Houdt u er rekening mee dat als u bij HC een gepersonaliseerd product afneemt, dat u dan tot maximaal 14 werkdagen dagen dient op te tellen voor levering. Het product dient dan uiteraard eerst nog voor u vervaardigd te worden.

Retourneren

Gepersonaliseerde HC producten kunnen niet worden geretourneerd. Alle producten worden zorgvuldig en pas na het akkoord per mailbericht gemaakt.

Overige HC producten worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven, wanneer de klant toch niet tevreden is over het bestelde product, kan het product als volgt geretourneerd worden.

Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment.

De retourmelding vooraf melden aan info@heartcuddles.nl. U ontvangt in reactie hierop een mailbericht met het te gebruiken verzendadres.

Stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd*.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren.

Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 dagen het bedrag terug.

Let op dat het retour sturen van producten geheel voor eigen risico is.

*kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening